Börja vid 7-mån

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:-) :-D :lol: :Hahaa: :green: :app: :ops: :rodna: :-P B-) :roll: :sad: :cry: :mums: :-S :-( :hmm: :whut: :siishah: :hellu: ;-) :loving: :love: :heart: :twisted: :evil: :hopmad: :angry: :mad: :duh: :!: :?: :mitvit: :tutte: :tumup: :tumsup: :vågen: :rock: :urule: :this: :nono: :eld: :hello: :babysits: :zzz: :ill: :floet2: :purskis: :oooops:
Visa fler smilies
BBCode är
[img] är
[flash] är AV
[url] är
Smilies är
Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Börja vid 7-mån

Börja vid 7-mån

Inlägg av Nybörjare » ons aug 16, 2017 09:16

Hej!
Är ny på detta men är sugen på att prova! Min yngste är snart 7 månader och jag känner mig "redo" för en light-version. Det brukar märkas tydligt när han bajsar så jag tänker mig att köra dels behovs-styrt men också lite rutinmässigt. Har tygblöjor som inte börjat användas så mycket än men kommer köra engångsblöjor på natten.


Lite frågor:
Hur gör man för att hinna till pottan utan att stressat rycka upp barnet?
Bäst att sluta med body nu, känns så bökigt vid pottning (men så smidigt annars!!)?
Vi har pottor från IKEA sedan tidigare. Sonen blev lite ledsen när jag satte honom där men det var kanske mest för att det var nytt? Är IKEAs en sämre potta på något vis?
Praktiska tips för en lugn stund med väldigt aktiv bebis på pottan? Man kan inte sätta honom i matstolen och mata honom utan att han blir galen...! Kryper, reser sig mot möbler och älskar att gå med hjälp av oss föräldrar. Så gissar att han inte har tålamod att sitta särskilt länge.

Tacksam för svar!

Upp

cron