Glimma Butiks Utförsäljning!

Här kan våra reklamannonsörer posta info om t.ex produkter, erbjudanden, semesteruppehåll osv.

Moderatorer: melon, SkogsKajsa

Glimma Butiks Utförsäljning!

Inläggav glimma-sofie » tis apr 20, 2010 17:34

Vi har tagit beslutet att sälja ut största delen av vårt lager. Anledningen är att vi under sommaren kommer arbeta med annat som inte lämnar tillräckligt med tid kvar åt butiken. I dagsläget kan vi inte säja till hundra % om butiken kommer stängas helt under sommaren eller om den kommer finnas kvar med ett begränsat utbud. Tiden får utvisa. Vi hoppas iallafall kunna återkomma till hösten, men hur utbudet kommer se ut då får vi se.

Vi uppmanar er därför att passa på att inhandla sådant som ni behöver, eftersom vi inte kan garantera att vi kommer köpa in allt som idag finns till försäljning.

Vi hoppas att ni kan hjälpa oss tömma lagret, sprid vidare till vänner och bekanta, i forum och annat så att alla får chans att fynda!

Lagret är begränsat och populära saker kan komma att ta slut fort, så passa på medans det ni vill ha finns kvar. Slutförsäljning av flertalet produkter är att vänta.

Vi kommer gå igenom allt lager vi har och möjligtvis kommer det dyka upp något spännande då och då i *FYND* kanske nån testprodukt från leverantör el liknande eller nån produkt som sedan tidigare utgått. Av erfarenhet vet vi att det kan gömma sig saker i lådor på lager :-)

Under utförsäljningen kan det bli tal om något längre leveranstider, räkna med ca 2-5 arbetsdagar.

-Fri frakt vid köp över 1000:-
-Sänkt fakturakostnad från 30:- till 10:-

Varmt Välkomna att Fynda hos oss!!!!
Användarvisningsbild
glimma-sofie
www.glimmabutik.se
 
Inlägg: 20
Blev medlem: fre jun 15, 2007 15:14
Ort: Brålanda

Återgå till Företagsannonser

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron