Kissar OFTA...

Här kan även ni som inte är registrerade ställa frågor eller komma med kommentarer. Välkomna!

Moderatorer: melon, Veronika, SkogsKajsa, feber

Kissar OFTA...

Inläggav Kissenisse » ons jan 17, 2007 20:06

Hej, lillkillen går på pottan ganska ofta, och oftast kommer det kiss där, men när vi prövar att vara utan blöjan kissar han en gång i kvarten ungefär, han är snart fem månader och har suttit på pottan vid varje byte sen ca 2 månader. Kissar de så ofta i den åldern? Det blir ju ett fasligt rännande om man ska vara utan blöjan, och då blir han sur... :piss:
Kissenisse
 

Inläggav SkogsKajsa » ons jan 17, 2007 21:53

Har ni byxor på honom då eller är han barrumpad? Han kanske bara tycker det är skönt och festligt att kissa vilt när inget tar emot, kalsonger eller byxor blir ju lite obehagligare så han lär sig.

annars så kissar små barn rätt ofta..minns dock inte HUR ofta vid den åldern...
Bild Bild

Man får vara som man är när man inte blev som man skulle :-)
Användarvisningsbild
SkogsKajsa
Forumfixare
 
Inlägg: 3403
Blev medlem: mån sep 26, 2005 08:16
Ort: Värmland

Inläggav Kissenisse » fre jan 19, 2007 22:38

Har oftast haft blöja, tyg varvat med engångs, har köpt ett gäng små trosor nu, så får vi se vad som händer, avvaktar lite dock då han fått 39,6 i temp....
Kissenisse
 

Inläggav Jennifer » lör jan 20, 2007 00:25

Hoppas han snart kryar på sig!

Jag har läst att det är väldigt individuellt hur ofta barn kissar. En del kissar var tionde minut, medan andra barn i samma ålder håller sig flera timmar... Generellt kan man nog säga att ju yngre barn, desto oftare kissar det. Små barn har ju inte så stor blåsa.

Jag vet inte hur länge ni har EC:at, men jag skulle tro att kissningarna kommer att glesas ut ju mer van han blir vid att hålla sig. Många icke EC:ade barn småskvätter titt som tätt, men när man börjar EC:a så börjar barnet träna tarm och blåsa.

Summa summarum är att det nog kommer att bli bättre så småningom!
Bild

Började EC:a när Arvid var ca 4-månader. Använder tygblöjor på natten och borta, annars inga blöjor. Tecknade och bar i sjal när Arvid var yngre. Samsover.
Jennifer
10 - Skitnyfiken
 
Inlägg: 63
Blev medlem: tis aug 29, 2006 09:10
Ort: Bergslagen

Inläggav Kissenisse » ons jan 24, 2007 15:25

:notes: Har prövat några dagar med små trosor nu, blir inte så många missar 4-5 st kanske, MEN. Vår normalt sett glada kille blir på något så fruktansvärt dåligt humör, så nu blev det timeout..

:blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah:

Hur ska vi nu fortsätta härifrån, vill ju inte att den lille ska vara ledsen....
Kissenisse
 

Inläggav Jennifer » lör jan 27, 2007 09:50

Är killen fortfarande ledsen? Hoppas från EC:andet funkar bättre när ni försöker igen! Är det något speciellt, förutom att ni struntat i blöjorna, som hänt i hans liv på sistone? Tex konflikt i familjen, flytt, ändring av matvanorna, sov-vanorna. Sådana saker kan spela in. Eller tror du att han börjat känna prestationsångest över kissandet?
Bild

Började EC:a när Arvid var ca 4-månader. Använder tygblöjor på natten och borta, annars inga blöjor. Tecknade och bar i sjal när Arvid var yngre. Samsover.
Jennifer
10 - Skitnyfiken
 
Inlägg: 63
Blev medlem: tis aug 29, 2006 09:10
Ort: Bergslagen


Återgå till Gästrummet

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron