Är EC något för er?

Här samlas fakta och tänkvärdeheter om EC

Moderatorer: melon, SkogsKajsa

Är EC något för er?

Inläggav SkogsKajsa » fre feb 23, 2007 12:37

Ja den frågan är inte så lätt att besvara, det vet man inte föränn man testat helt enkelt. Huvudsaken är att man inte redan innan bestämmer sig för att "Det är för mycket slit" eller "Det skulle aldrig fungera".

Bästa tipset är helt enkelt att tänka: "Vi får se hur det går när bebisen är född, känner vi för det så kan vi testa att lyssna på henne/honom och funkar det inte så funkar det inte."
Det är roligare att börja smått och öka för att man märker att det går bra, än att börja stort och vara tvungen att minska för att det inte fungerade som man tänkt sig.

Tänk även på att även om inte kommunikationen finns där direkt så kan man som förälder fortsätta hålla sina sinnen öppna och kanske märka av signaler lite senare.

Om man inte får själva kommunikationen att fungera med EC så kanske man ändå hittar ett mönster i sin bebis kiss- och bajsvanor. Det kanske är alldeles lagom för just er att låta bebisen bajsa i en potta på morgonen eftersom ni vet att det alltid kommer bajs då. Vad som händer resten av dagen är oväsentligt.
Användarvisningsbild
SkogsKajsa
Forumfixare
 
Inlägg: 3403
Blev medlem: mån sep 26, 2005 08:16
Ort: Värmland

Återgå till Om EC

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron